Napi moslék, az internetes vályú!
Hogyne, főzz! De mi megmutatjuk hogy ne főzz!
Keresés
Friss topikok
jolankovacs:
Ma délután - immár harmadik alkalommal - látogattuk meg az éttermet. Utoljára!
Előző két alkalomma... (2016.03.14. 18:26)Étteremkritika - Szélkakas Étterem Gödöllő
Adrienn Lakatos:
AJánlom figyelmetekbe gy zuglói éttermet! a neve repeta bisztró!
érdemes kipróbálni! (2013.11.21. 09:38)Bemutatkozás+első élmény
Kardics:
"A tojást nem ismeri, pedig az ugyebár a lecsó egyik alapanyaga" NEM!!
Ez volt az utolsó hozzászól... (2011.11.19. 14:02)2010.03.30. - Kedd
Kardics:
"rántott bélszín" már bocs de aki ezt leírta az hogy mer kritikát írni ételekről? (2011.11.19. 13:57)2010.04.07. - Szerda
pikula:
az a sajtmennyiseg azert odabasz (2010.03.10. 14:47)2010.02.22. - Hétfő
Ma mákos tésztával kedveskedtek nekünk, más választásunk nem volt, így hát ezt mutatjuk be: Mi lehet rossz a mákos tésztában, ha valaki nem utálja a mákot? Semmi. Ez most is így van. A tészta nincs tűlfőzve és…
Ma reggel Torkos Csütötrtök napjára ébredtünk. Ez a jó evések napja, habár elkezdődött a böjt. Ma egy étellel tudtunk ebédidőben ez előtt tisztelegni.Lapitíott csirkemell cézár öntettel és salátával Mi a…
Ma ismét két étel ismertetőjével jelentkezünk. Mindkettő hús."A" menüGombás csrikemáj burgonyával Már megint máj!!! Ez már nekem fáj. Azt hiszem mérgezésem lesz tőle. Az emberek többsége nem…
Ma ismét egy "one-in-two" teszttel jelentkezünk, de most nem leszünk nagyon különbözőek, mert közös egyetértésben a mai moslékot tettük meg a hét mélypontjának.A napi moslék:Édes-savanyú pulyka…
Mai gaszronómiai kalandozásunk egy tőről fakad és két irányba ágazik. A közös kiinduló pont a húsgombóc. Az első esetben töltött káposztának hívják, a második esetben pedig húsgombócnak paradicsomos mártással és krumplival. Tehát a választási lehetőségek skálája…