Mivel egymás mai választását nem ismertük, ezért egy fajta ételt tudunk csak ma bemutatni.
Ez pedig:

Lecsós tarhonya

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miért lecsós? Mert paradicsomos paprikás virslis szósszal van leöntve a tarhonya. Ez utóbbi állagával nem volt nagy probléma, nem ragadt össze. A virsli is jó volt megfőzzve, de hiába látszik soknak, mivel vékkonyra van szelve, így már nem olyan sok. A szószban inkább a paradicsom dominál, a papirika csak nagy darabokban (brrrr) 

jelenik meg. A tojást nem ismeri, pedig az ugyebár a lecsó egyik alapanyaga. Az összhatás azonban valóban így jobb, a tojás elég bizarr lett volna.

Szerző: napimoslék  2010.03.30. 16:29 1 komment

Címkék: lecsós tarhonya

A bejegyzés trackback címe:

https://napimoslek.blog.hu/api/trackback/id/tr581881202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kardics 2011.11.19. 14:02:00

"A tojást nem ismeri, pedig az ugyebár a lecsó egyik alapanyaga" NEM!!
Ez volt az utolsó hozzászólásom. Akkora amatőr vagy kaja ügyben, hogy az már fáj. És még te írsz kritikát.
süti beállítások módosítása