Ma ismét egy "one-in-two" teszttel jelentkezünk, de most nem leszünk nagyon különbözőek, mert közös egyetértésben a mai moslékot tettük meg a hét mélypontjának.
A napi moslék:
Édes-savanyú pulyka rizzsel
Szóval édes-savanyú. Ez a név egy keleti, elsősorban ázsiai ételre enged asszociálni, leginkább kínaira. Ezzel nincsen problémám. Csak a megvalósítással. Első ízlelésre semmi nyoma a savanyúnak, a mártás csak édes az ananásztól, túlzottan is. Ez sokáig nem változik. Majd egyszercsak belefutok a savanyúba. Eddig nem érezhettem, mivel nem volt rendesen szétfőzve, most azonban csak ezt éreztem. Borzalmasan erős volt. Ez felért egy gyilkossági kísérlettel. Nem vicc. Az i-re a pontot azt tette fel, mikor két villával később találkoztam egy húsdarabbal, melyről kívülről nem látszott, de belül egy legalább 3 centis csontocskát (ha hal lenne akkor lehetne szálka) találtam. Úgy érzem ennél mélyebbre nem lehet süllyedni. Az "étel" neve: ananászos pulyka csipős gombóckával. Csak ellenségnek, vagy még neki sem.