Sziasztok, újra itt vagyunk és bemutatjuk nektek a mindennapi moslékunkat. A leállás oka nagyon egyszerű. Nem, nem kaptunk ételmérgezést, sőt szalmonellát sem. Az ok: én beteg voltam, Üzbégparaszt gépe pedig vergődik.

Szóval, most egy egyhetes kihagyás után újra átléptem a közétkeztetési "központ" küszöbét. Igazából nem hiányzott, jól elvoltam otthon is de muszáj. A mai "étlapon" bácskai rizseshús szerepelt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Főbb összetevők: rizs, marhahús, uborka. Az íze hozza a tőle elvárt (nem túl magas) színvonalat. A hús kellően átfőtt, de a rizs egy kiicsit több időt töltött a kelleténél a forró vízben, mert bizony eléggé összeragadt. Szóval ez most egy erős közepes. A receptet megnézve azért nem telejsen egyezik a név és a tartalom.

 

 

 

Szerző: napimoslék  2010.03.08. 14:49 Szólj hozzá!

Címkék: bácskai rizseshús

A bejegyzés trackback címe:

https://napimoslek.blog.hu/api/trackback/id/tr631819050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása