Sziasztok, újra itt vagyunk és bemutatjuk nektek a mindennapi moslékunkat. A leállás oka nagyon egyszerű. Nem, nem kaptunk ételmérgezést, sőt szalmonellát sem. Az ok: én beteg voltam, Üzbégparaszt gépe pedig vergődik.
Szóval, most egy egyhetes kihagyás után újra átléptem a közétkeztetési "központ" küszöbét. Igazából nem hiányzott, jól elvoltam otthon is de muszáj. A mai "étlapon" bácskai rizseshús szerepelt.
Főbb összetevők: rizs, marhahús, uborka. Az íze hozza a tőle elvárt (nem túl magas) színvonalat. A hús kellően átfőtt, de a rizs egy kiicsit több időt töltött a kelleténél a forró vízben, mert bizony eléggé összeragadt. Szóval ez most egy erős közepes. A receptet megnézve azért nem telejsen egyezik a név és a tartalom.