Egy szomorú, esős csütörtökön, mi lehetne jobb egy kellemes ebédnél, tudva, hogy ezen a napon a legjobb egyébként is. De hogy tényleg felvidít-e, az mindjárt kiderül.

Párizsi csirkemell

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erről az ételről már Üzbégparaszt egyszer írt, bár akkor sárkánypecsenye volt a becsületes neve. Akkor sárkánygyomor kellett hozzá, azért volt sárkány. Most vajon franciás ízlelőbimbóérzékenység? Nem. Ehhez is sárkánygyomor kell. A csirkemell ugyanis nem volt a legjobb minőség. 3 lehetőség van magyarázatként: 1, rajta maradt a csirkén a melltartója 2, plasztikázott volt és rágós az implantátum 3, iszonyatosan inas. A maradékról elmondható, hogy viszonylag jó íze volt, de a ágósság rányomta a bélyegét mindenre. A rizibizi sem volt jó, mert nem volt rendesen megfőve. Összefoglalva, válaszként a nyitó kérdésre: nem sütött ki a nap gyomromban az ebéd hatására

Szerző: napimoslék  2010.04.15. 18:59 Szólj hozzá!

Címkék: sárkánypecsenye párizsi csirkemell

A bejegyzés trackback címe:

https://napimoslek.blog.hu/api/trackback/id/tr491924353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása