Elérkeztünk a hét utolsó munkanapjához. Mit tartogatott számunkra a mai ebéd? Kétféle tésztát. Melyiket?

Krumplis tészta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az igazi kihívás. Mit lehet egy krumplis tésztáról írni. Nemsokat, de azért valamit megpróbálok. Az állaga jó, a krumpli puha, a tészta nincs szétfőve. Az íze elmegy, nem egy extra, de ez nem is egy arra való étel. Azt tudja, ami elvárható tőle. Külön plusszpont az uborkáért, ami egy kis plussz színt visz az ízvilágba és ha valaki ügyes a levével egy kis nedvességet vihet plusszban az ételhez, ami a krumpli miatt száraz. A mennyiség azonban, hmmm....

Volt egyébként leves is, tárkonyos raguleves. Kép nincs, mert nem ez a főtéma. Azonban szeretném megjegyezni, hogy a kukorica ára soha nem látott csúcsokat döntögethet. A levesben ismét volt kukorica. Ez azért érdekes, mert tegnap is dupla adaghoz volt szerencsénk.

És

Grízes tészta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megboldogult Kádár elvtárs egyik kedvencéről bővebben majd Üzbégparaszttól olvashattok!

Szerző: napimoslék  2010.03.26. 17:45 Szólj hozzá!

Címkék: grízes tészta krumplis tészta

A bejegyzés trackback címe:

https://napimoslek.blog.hu/api/trackback/id/tr701871103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása