Ma ismét szerencsénk volt mindkét ételhez, ám hogy ez mennyiben tekinthető szerencsének, az kiderül az alábbiakból.

Első lehetőség:

Borsos tokány

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szóval. Hogyan is kezdjem. Ugyebár a névben nincs utalás arra, hogy milyen húst várjunk. Kár, mert nem igazán derült ki, volt benne némi zúza szerű, de nem biztos, hogy az és még talán volt más is. Igazából nem volt felismerhető. Ezeket után az ízéről nem sok mit kell írnom, mert szerintem eléggé egyértelmű. A tarhonya jó volt, nem ragadt nagyon össze.

 

Mátrai aprópecsenye

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nekem volt szerencsém ehez a kajához...pontosabban balszerencsém. Elsőre nem tudtam eldönteni, ez vajon brassói-e egy kicsit gagyi kivitelezésben, vagy valami más? Nos, az aprópecsenye elnevezés ráillik a kajára, csak mondjuk úgy mint apró pecsenye, merthogy szemmel láthatóan kevés húst adtak a tányéromra. Ez a húsok kifejezetten zsíros minősége miatt rendkívül kellemetlen. A másik a krumpli "minősége", amibe belekötnék. Alősször is, ez vajon párolt- főtt- vagy sült krumpli? Merthogy az állaga alapján főtt vagy párolt, de akkor HOGY A FRANCBAN ÉGETT MEG?!! Ha meg sült, akkor vízben süthették :D.

Összességében, a látszat nem csal, amikor megláttam a készítményt rögtön tudtam, hogy az ideális "moslék-alany", dicsérni nem lehet, csak lehúzni. Elfogyasztása után sem változott a véleményem, így 10 pontból 2,5.

by Üzbégparaszt

Szerző: napimoslék  2010.03.23. 16:00 Szólj hozzá!

Címkék: borsos tokány mátrai aprópecsenye

A bejegyzés trackback címe:

https://napimoslek.blog.hu/api/trackback/id/tr41862688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása