Ma egy ételt próbáltunk ki, pedig két lehetőség volt és a másik sem ígérkezett rossznak. Ám megpróbáljuk megoldani a problémát és külső munkatársat hívunk segítségül. Az általunk fogyasztott étel pedig:

Hawaii pulykamell

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Őszinte leszek és elmondom, hogy nagy elvárásaim voltak a hússal szemben, mert szeretem. Ám a nagy várakozások sokszor nagy csalódásokhoz vezetnek. Ennek lehettem ma a részsese. A szigorú akarok lenni, nem tudok semmi jót sem mondani. Ha kevésbé, akkor azt mondom, hogy a kukoricás rizs jó volt. De a hús az szörnyű. A neve hawaii mert van benne ananász, ami az étel fénypontja. De a mell, olyan mértékben száraz, hogy már szinte ehetetlen. Tudom, hogy a mellnél ez könnyen előfordul, de akkor sem jó. Az elején ez tűnt fel. Ám a végére sajnos előjött egy másik hiba is, rágós. Szerintem minden hús halála, ha száraz, és rágós. A szárazságot elvben az ananásznak kellene elütnie, de mivel valamilyen felvágott volt berekva közéjük, ezért erre esélye sem volt. A sajt, mint az a képen is látszik, erősen megégett. A mai ebédtől így nagyon el vagyok ájulva, de nem a jó értelemben. Nehéz valamit ennyire elrontani

A másik lehetőség:

Rántott csirkemell

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Remélhetően külsős munkatársunktól....

Szerző: napimoslék  2010.03.18. 13:09 Szólj hozzá!

Címkék: hawaii pulykamell rántott csrikemell

A bejegyzés trackback címe:

https://napimoslek.blog.hu/api/trackback/id/tr451849541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása