Ma ismét nem találkoztunk a menü választási lehetőséggel, ezért megint csak egy ételt mutatunk be. Jó hír, hogy végre Üzbégparaszt gépe is működik. A tárgyra térve, a mai étel:

Pásztortarhonya

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na ez egy érdekes étel. Van benne tarhonya meg mindenféle hús. Kicsit "hentestokány-fíling"-je van az egésznek. Az íze azonban sokkal rosszabb. Sajnos csak fél uborka jár hozzá, pedig ez utóbbi segít elnyomni a pásztortarhonya ízét. Megint egy ízű volt, de olyan semmihez sem fogható. Nem volt finom, de még közepes sem. A cigánypecsenye sokkal vonzóbb lett volt, de az nem volna, ami jogos, mert ki akarna ilyet enni, ha van sokkal jobb is. Ez egy felejthető étel volt, bár nem a legrosszabb, amit valaha ettem. 2/5

Szerző: napimoslék  2010.03.16. 15:02 Szólj hozzá!

Címkék: pásztortarhonya

A bejegyzés trackback címe:

https://napimoslek.blog.hu/api/trackback/id/tr731844146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása