Jó hír: ma már láttuk a másik lehetőséget. Rossz hír: nekünk nem jutott. Talán holnap már mind a kettőről beszámolhatunk.

Mai menü:
Vadas csirkemell tokány

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az étel ismét műfajteremtő. Jóbarátunk, a Google még nem hallott róla. Most fog. A név érdekes, de többé-kevésbé takarja a valóságot. A hús jó volt, kellően átfőtt, és megfelelő méretre volt aprítva. A méret a tésztánál számomra már nem volt ennyire jó. Én szerintem egy ilyen jellegű ételhez nem kellene spagettitésztát adni, azt hagyjuk meg az olaszos ételekhez, ez pedig nem az. A szósz ugyanolyan, mint mindig, sematikus. Semmilyen extrát nem tud felvonultatni. Az ízek hozzák a egszokott színvonalat, de valami pluszt is szeretnénk már érezni. Egy kis fűszerért könyörögnek az ízlelőbimbóink!

 

 

 

Szerző: napimoslék  2010.03.10. 16:36 Szólj hozzá!

Címkék: csirkemell vadas csirkemell tokány

A bejegyzés trackback címe:

https://napimoslek.blog.hu/api/trackback/id/tr81828942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása