Rejtélyes okokból kifolyólag, mostanság eltűnik a másik választási lehetőség, így nem igazán tudunk két ételt bemutatni. Most sincs ez másképpen.

A mai étel:
Sárgaborsófözelék

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A főzelék állagával nem volt probléma, nem folyt le a kanálról és nem voltak benne csomók sem. A hőmérséklete is jó volt, valamint  a neve is. Az íze nem volt rossz, de nem éreztem rajta semmi átütőt, amire azt mondtam volna, hogy ez igen. Kicsit semleges volt az íz, van egy alapos gyanúm, hogy ez egy "porfőzelék" volt. Ezt alátámasztja a kicsit poros mellékíz is. A feltétről ne kérdezzétek, hogy mi, mert mivel nem néztem meg fogalmam sincs. Biztos, hogy nem fasírt, bélszín vagy bundázott virsli. Belülről talán leginkább a fasírtra hajaz, de mégis más, na meg a formája.

A főzelékhez desszertként csokis süti is járt. Ezt kár volt megkóstolni is, mert a nem túl erős főzelékhez képest, ezt hatalmas mélyrepülés volt. Pedig a tészta puha volt, de ez az egyetlen pozitívuma, szerencsére a desszerttel nem kell foglalkoznom

Szerző: napimoslék  2010.03.09. 14:31 Szólj hozzá!

Címkék: sárgaborsó főzelék

A bejegyzés trackback címe:

https://napimoslek.blog.hu/api/trackback/id/tr721823978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása