Kedves Látogató!

Ez az első postunk, melyben lírjuk a blog keletkezési körülményeit és első tapasztalatunkat. Blogunkban a menzai,gyoréttermi, utcai árusi és éttermi táplálékokról fogunk tudósítani. Mint a címből is kitaláltátok, nem feltétlenül a legjobbakat fogjuk kiemelni, sőt....

Többéves tapasztalatok után úgy döntöttünk, a legkirívóbb ízű/szagú/állagú kajákat, lehetőleg fényképpel illusztrálva kitesszük erre az oldalra.
A blog a főételekre koncentrál és a számunkra nem kedves ételeket eldobandjuk (mint a Szent Antiochiai kézigránátot), mivel még a disznók sem esznek meg mindent.
 

A mai ételkülöllegesség a "paprikás krumpli"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ti is láthatjátok milyen guszta. Ezt az érzést csak az íze múlja felül. Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy egy "ebéd" ára kevesebb mint 300 Ft. Ettől csodát nem várhatunk, ám lehet ezt jobban is, lehetőleg ezt is megmutatjuk. Mellesleg a benne látható lecsókolbász már hétfőről ismerős, akkor éppen hentestokány volt a neve. Ennek feljavítása a mirelit krumplival  (zacskós, mélyfagyasztott) plusz a fűszerek összhatása felejthetetlen élmény.

 

Szerző: napimoslék  2010.01.27. 13:06 2 komment

Címkék: paprikás krumpli hentestokány

A bejegyzés trackback címe:

https://napimoslek.blog.hu/api/trackback/id/tr661706305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alice Cullen 2010.01.28. 17:44:12

Nekem is ismerős volt a "lecsókolbász" még hétfőről :D

Adrienn Lakatos 2013.11.21. 09:38:17

AJánlom figyelmetekbe gy zuglói éttermet! a neve repeta bisztró!
érdemes kipróbálni!
süti beállítások módosítása