Elérkezett a csoda. Választhattunk volna két lehetőség közül. Hogy ezt mégsem tettünk, ennek egyszerű oka van, a csirkepörkölt nem volt szimpatikus.

Vasi pecsenye:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Biztosan sokan emlékeztek még a sárkánypecsenyére. Ez körübelül ugyanaz, csak más a neve. Ez nem lehet ugyanis vasi pecsenye, mert az fél napig tejben ázik, ez azonban azt sem tudja,  mi fán terem a tej. Segítség: tehénben. Szóval ez inkább egy párizsias sertésszelet. Az íze nem lenne rosz, de a fűszerek eléggé kisebbségben vannak, nem adnak semmit sem hozzá az ételhez. A hús nem volt rágos, ám egy pár fokkal lehetett volna melegebb, mert ez csak langyos volt. Igazából az egész étel olyan langyos volt. A krumpli azonban forró. Eddig talán tényleg a hét legjobbja.

 

 

 

 

 

Szerző: napimoslék  2010.03.11. 16:48 Szólj hozzá!

Címkék: vasi pecsenye

A bejegyzés trackback címe:

https://napimoslek.blog.hu/api/trackback/id/tr741831749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása