Ma ismét csak egy ételt volt módunkban kipróbálni, önhibánkon kívül. Ez pedig:

Dubbary csirkemell rizibizivel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Első megfigyelés: nem jó a név. A Dubarry-mód egyik lényeges eleme a karfiol. Ennek itt se híre, se hamva. Mondjuk nem is szeretem a karfiolt, de azért a lényeg ne hiányozzon az ételből. Legközelebb a húst hagyják ki? Egyébként az ízek jók, végre egy kis fűszerezést is felmutattak a konyhán. A hús elég puha volt, már a tányéromba került, egy hússzerű, ehetetlen valami, amiről már a villa beledöfésekor látszott, hogy nem lesz jó vége, nem is lett. A rizs eléggé csomókban volt. Csütörtökhöz képest gyenge.

Szerző: napimoslék  2010.02.25. 13:44 Szólj hozzá!

Címkék: csirkemell dubarry

A bejegyzés trackback címe:

https://napimoslek.blog.hu/api/trackback/id/tr541789437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása