Ma ismét nem volt módunk két féle ételből választani, csak papíron, így megint csak egy étellel foglalkozunk. Ez pedig:
Bolognai spagetti
Egy kérdés: a spagetti szó nem azt jelenti, hogy spagetti tésztával készül? (Majd Gianni megmondja:)) Mert ez ugyanaz a tészta, amivel a makarónit is csinálják, viszont a spagetti tészta lényegesen hosszabb ennél. Na mindegy! Fontos különbség a makarónihoz képest, hogy nincs gomba. Plusz pont a tudásért. Az étel íze alapjaiban jó, szerencsére nem volt benne túl sok hagyma darab, ellenben más tányérokban lombkorona méretű babérlevelek köszöntek vissza. (Halkan jegyzem meg, hogy babér levélről nem ír az eredeti recept.) Szóval egy újabb nem túl nehezen elkészíthető, több kisebb hibával bíró ételkompozícióval van dolgunk, ami a többség tetszését elnyeri, mert hát tészta. Az elnevezéssel megint vannak problémák, de ezen már szinte meg sem lepődünk.