Ezek után egy étkező hely sem mondhatja azt, hogy azért rossz valami, mert olcsó, vagy fordítva azért drága, mert jó. Hong Kong-ban megmutatják, hogy lehet ezt másként is csinálni. A Tim Ho Wan étteremben e legdrágább étel mindössze 3 font (kb 1800 Ft), pedig ez egy Michelin-csillagos étterem. 2 óra a minimum várakozás az étterem előtt, de megéri. Ilyeneket szeretnénk még látni.
/forrás: http://www.diningguide.hu//

Eredeti cikk a Telegraph-on (angol)
 

Szerző: napimoslék  2010.02.10. 19:55 Szólj hozzá!

Címkék: michelin csillag tim ho wan

A bejegyzés trackback címe:

https://napimoslek.blog.hu/api/trackback/id/tr421747416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása