Ma a Tejfölös lencsefőzelék sonkafánkkal volt terítéken. A név meglehetősen zavaros? A jelentése: sima lencsefőzelék egy fasírtszerű dologgal. Iagzából nem fasírt, mert az darálthúsból készül, ebbe azonban belekerült minden, például a tegnapi hús mártásában található általam valamilyen hússzalonnának gondolt, bár ezek szerint inkább sonka génekkel rendelkező hústéglatestek. Maga az étel semmilyen kirívóan rossz tulajdonsággal nem rendelkezett, de megint ki kell emeljem, hogy a sonkafánk hideg volt. Tudom, hogy az ilyen fasírt-félék jól bírják a hideget és a tárolását, de én ezt most frissen szerettem volna fogyasztani. Az ízek nagyából rendben voltak, de a helyes név szerintem: Lencsefőzelék fasírttal, bár a fasírt nem fedi a húskeverék milyenségét, csak az ízét.
2010.02.09. 16:52
Szólj hozzá!
Címkék: lencsefőzelék sonkafánk
A bejegyzés trackback címe:
https://napimoslek.blog.hu/api/trackback/id/tr431743107
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.