Ma a Tejfölös lencsefőzelék sonkafánkkal volt terítéken. A név meglehetősen zavaros? A jelentése: sima lencsefőzelék egy fasírtszerű dologgal. Iagzából nem fasírt, mert az darálthúsból készül, ebbe azonban belekerült minden, például a tegnapi hús mártásában található általam valamilyen hússzalonnának gondolt, bár ezek szerint inkább sonka génekkel rendelkező hústéglatestek. Maga az étel semmilyen kirívóan rossz tulajdonsággal nem rendelkezett, de megint ki kell emeljem, hogy a sonkafánk hideg volt. Tudom, hogy az ilyen fasírt-félék jól bírják a hideget és a tárolását, de én ezt most frissen szerettem volna fogyasztani. Az ízek nagyából rendben voltak, de a helyes név szerintem: Lencsefőzelék fasírttal, bár a fasírt nem fedi a húskeverék milyenségét, csak az ízét.

Szerző: napimoslék  2010.02.09. 16:52 Szólj hozzá!

Címkék: lencsefőzelék sonkafánk

A bejegyzés trackback címe:

https://napimoslek.blog.hu/api/trackback/id/tr431743107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása