Üdvözlet mindenkinek, a blog csak ma frissül, egyébb elfoglaltságok miatt.
A most következő készítményhez sajnos nincs kép, mivel nem voltam felkészülve arra hogy ilyen megrászkódtatás ér. A bejegyzésben megintcsak levesről lesz szó, szokásunktól eltérően
A kép egébként nem sokat mondott volna, mivel a kinézet alapján finom is lehetett volna. De mielőtt elolvassátok a bejegyzés többi részét, előtte gondoljátok végig, miből kézül a frankfurti leves.
A víz és a kolbász megvolt. Káoposzta? Akadt benne. Azonban már az első kanálnál feltűnt, hogy savanyú. De nagyon. A titok hamar kiderült: kiszúrtam, hogy a levesben furcsa zöld darabok úszkálnak. Igen, a jó öreg feldarabolt ECETES UBORKA! Köpni-nyelni nem tudtam. Hogy a francba kerül az bele? És nem egy darab, hanem 3-4 tucat! A másik alapanyag, amit nem értettem, az a goba volt. Igen, hogy a fenébe került bele a GOMBA?Ha még palócleves lett volna, megértem. Hát ha nem lett volna ezen a héten a karibi zöldségleves, ez a készítmény lenne a hét mélypontja.