A csütörtöki gasztronómiai utazásunk mindig a hét fénypontjai közé tartozik. Bár a gyrosos pulykafalatokat nem veri, de ez így volt ma is. Ez pedig:

Milánói sertésborda:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az étel összeállítása, mit azt a legtöbben tudják, egy paradicsomszószós(pürés) tészta egy darab rántotthússal. Ez nem túl bonyolult, azonban vannak benne buktatók, például az alapanyag minősége. Erre azonban nem volt incidens ebben az esetben, sőt külön kiemelendő, hogy a szokásos makarónival ellentétben nem volt tele paradicsom és hagyma darabokkal, amiért most hatalmas pirospont jár. Ezt most meg is adjuk. A hós viszont egy kicsit kemény volt, bár jobb mint a sárkánypecsenye és nem volt inas sem.  Az étel különlegessége a különböző hőmérséletben tálalás (legalább is más hasonló kategóriájú helyeken is) és én ezt nem kedvelem, na de mindegy.

Szerző: napimoslék  2010.02.04. 13:16 Szólj hozzá!

Címkék: milánói sertésborda

A bejegyzés trackback címe:

https://napimoslek.blog.hu/api/trackback/id/tr991729089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása