Új hónap, új hét, régi ízek. Mai ebédünk:

Bakonyi pulykaragu

 

Szóval a bakonyi pulykaragu. Ez az étel pulykahúsból(?), gombából és tésztából épül fel nagyvonalakban. Az első hibapontot a húsnak adom. Rágós és zsíros. Evés közben fel sem tűnt, hogy ez pulyka. A szaft hátránya a rettenetes mennyiségű olaj, amely cseppekben válik ki, ízre naggyából rendben van. A tészta al dente, tehát puha csak hideg. Az összhatás nálam egy erős közepes.

(Bocsi a nagy képért, legközelebb újra VGA-ban fotózunk!)

 

Szerző: napimoslék  2010.02.01. 14:41 Szólj hozzá!

Címkék: hétfő gomba pulyka ragu bakonyi

A bejegyzés trackback címe:

https://napimoslek.blog.hu/api/trackback/id/tr31720024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása