Sziasztok!

Mai bejegyzésünkben a csütörtöki ételekbe nyerhettek bepillantás, ráadásul mind a kettőbe, eltérő ízlésünknek köszönhetően. Előre bocsátom, hogy a csütörtök szinte piros betűs ünnep az étkezésünkben.

Első menü: Ananászos csirke mexikói rizzsel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Maga az étel ebben az árkategóriában kiváló. Bár láthatóan egy kicsit szétesett a csirkemell, de így legalább könnyen ehető. A kompozíció egyetlen hibája, a számomra nem túl kedves (legalábbis ez a fajta) sajt dominanciája. Félreértés ne essék, szeretem a sajtot minden formában. A rizs általánosságban jó, bár egy hangyányival több meég mehetett volna bele abból a mexikói zöldsékeverékes zacskóból. Ez eddig a hét fénypontja.

 

Kettes menü: Sárkánypecsenye burgonyapürével

 

 

 

 

 

 

Mármegint a jóöreg krumpli, csak megint másképpen. Ezúttal pürésítve...

De hogy megvédjem a konyhát, a krumplipüré porból van, tehát nem lehet maradék (vagy ki tudja...)

Maga a hús neve lehetne rántott csirkemell is, prézli nélkül, de mennyivel jobb a sárkánypecsenye! De megfejtettem, miért ez a neve. Szomorúan konstatáltam, hogy a brontoszaurusznak nem nevezhető adag közepe inas. De nagyon. Még a kés se vágta. Ehhez tényleg sárkányfogak kellenek. Na meg egy sárkánygyomor (vagy legalább egy keselyűé). Mivel nem akartam fulladásos halált halni egy 3. kategóriás étkezési helységben, inkább othagytam a hús negyedét...

Pozitívum, hogy ami ehető volt, az finom is, és a látványa is tűrhető volt.

 

 

Szerző: napimoslék  2010.01.28. 12:45 Szólj hozzá!

Címkék: csirkemell ananász sárkánypecsenye

A bejegyzés trackback címe:

https://napimoslek.blog.hu/api/trackback/id/tr141708854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása