Napi moslék, az internetes vályú!
Hogyne, főzz! De mi megmutatjuk hogy ne főzz!
Keresés
Friss topikok
jolankovacs:
Ma délután - immár harmadik alkalommal - látogattuk meg az éttermet. Utoljára!
Előző két alkalomma... (2016.03.14. 18:26)Étteremkritika - Szélkakas Étterem Gödöllő
Adrienn Lakatos:
AJánlom figyelmetekbe gy zuglói éttermet! a neve repeta bisztró!
érdemes kipróbálni! (2013.11.21. 09:38)Bemutatkozás+első élmény
Kardics:
"A tojást nem ismeri, pedig az ugyebár a lecsó egyik alapanyaga" NEM!!
Ez volt az utolsó hozzászól... (2011.11.19. 14:02)2010.03.30. - Kedd
Kardics:
"rántott bélszín" már bocs de aki ezt leírta az hogy mer kritikát írni ételekről? (2011.11.19. 13:57)2010.04.07. - Szerda
pikula:
az a sajtmennyiseg azert odabasz (2010.03.10. 14:47)2010.02.22. - Hétfő
Péntek a desszertek napja, mint arra emlékezhettek. Tegnap után ismét földrajzi utazásnak lehettünk részesei, de az egykori Osztrák-Magyar-Monarchia egy másik nagyvárosába kalandozhatunk. Mivel?Bécsi fánk Szóval…
Továbbjutott a Bayern!!!! Nagyszerű hír. Bár ez nem gasztronómia, de örülünk neki. A ma egy ételt ettünk, ami nem más, mint aBudapest sertészselet Hogy mitől Budapest, azt senki ne kérdezze, mert semmi…
Egy hét pihenő után visszatérünk. Természetesen ez idő alatt sem tétlenkedtünk, voltunk étteremben is, de erről majd később írok. Ma azonban visszatértünk a régi kerékvágásba, de nem tetszett a sárgaborsó főzelék ezért csakParadicsomos…