Egy hét pihenő után visszatérünk. Természetesen ez idő alatt sem tétlenkedtünk, voltunk étteremben is, de erről majd később írok. Ma azonban visszatértünk a régi kerékvágásba, de nem tetszett a sárgaborsó főzelék ezért csak

Paradicsomos káposzta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

van a terítéken. Ez az étel azok közé tartozik (nem ritka), amit szeretek. Ez a mai azonban csalódást okozott. Máskor azt kritizálom, hogy kevés a fűszer, ám ez most egyáltalán nem igaz, átestünk a ló tulsó oldalára. Annyira borsos volt, hogy már szinte csípett és ezt Üzbégparaszt kolléga is érezte. Az állag egyébként jó volt és a többi fűszer mennyisége is helytálló. A rántott bélszín vagy ízetlen volt, vagy nem tudom, mert az imént emlitett fűszerezettség minden más ízt elnyomott.

Szerző: napimoslék  2010.04.07. 14:58 1 komment

Címkék: paradicsomos káposzta

A bejegyzés trackback címe:

https://napimoslek.blog.hu/api/trackback/id/tr771901741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kardics 2011.11.19. 13:57:44

"rántott bélszín" már bocs de aki ezt leírta az hogy mer kritikát írni ételekről?
süti beállítások módosítása