Ma szerencsétlenségünkre ismét volt választási lehetőség. Szerencsétlenségünkre, mert így okolhatjuk magunkat amiatt, hogy miért nem azt választottuk. A mai első versenyző:

Rakott zöldbab

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha egyszóval szeretném jellemezni, akkor azt mondom rossz. Ha kettővel, akkor nagyon rossz, és még folytathatnám a sort. Bár a kép nem tökéletes, az látszik rajta, hogy igen csak oda van kozmálva. Emiatt ropog a bab. Brrrr. A hús csak mutatóban szerepel, de lehet csak azért nem találkoztam többel, mert a nem túl megsült darabokra vadásztam, több kevesebb sikererrel.  Az ízvilág azért még érezhető, aminek meg is találtam a hiányosságát: nincs rajta tejföl. Egyes, leülhet. A többi íz nagyjából megvan, de nagyon dominál a bab. Rossz, az égettség szinte ÁNTSZ-ért kiállt.

Második versenyző:

Majorannás krumplifőzelék fasírttal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kezdjük a főzelékkel: 80% víz 5%tej(talán) 14%krumpli, 1% egyéb alapanyag. Ez csak nekem undorító? Néha egy-egy "ételkülönlegességet" ráborítanék a szakács fejére, vagy megetetném vele, nemtom melyik a rosszabb. Majorannát meg véletlenül sem éreztem rajta, és ha két-három krumplidarabot találtam.

A fasírt meg 80%szójapor, 15%hús, 5%fűszer. Ennyire drága a hús? De most tényleg. Vidéki házaknál abból lesza fasírt, ami nem fér a kolbászba disznóvágáskor, csak zsemlemorszával vegyítve. És ez itt mi? Ha szóját akarok, indiai étterembe megyek. Mondjuk az íze annyira nem volt rossz, pontosabban ehető.

by Üzbégparaszt

Szerző: napimoslék  2010.03.24. 15:41 Szólj hozzá!

Címkék: fasírt rakott zöldbab krumplifőzelék

A bejegyzés trackback címe:

https://napimoslek.blog.hu/api/trackback/id/tr871865354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása